Liity uuteen uintikilpailuun jännittävällä teemalla!

Sukella jännitykseen: Liity uuteen uintikilpailuumme jännittävällä teemalla!

Uiminen on yksi parhaista tavoista pysyä aktiivisena ja nauttia ulkoilusta. Se on taito, josta monet nauttivat ja johon voivat osallistua vuosia. Edistääksemme uintia terveellisenä aktiviteettina, meillä on ilo julkistaa uusi uintikilpailu jännittävällä teemalla! Kilpailu on avoin kaikenikäisille ja taitotasoisille uimareille, ja se tarjoaa jännittävän mahdollisuuden haastaa itsesi ja pitää hauskaa prosessissa.

Esittelemme uuden uintikilpailumme

Uusi uintikilpailumme on avoin kaikenikäisille ja kokeneille osallistujille. Kilpailun teemana on "sukeltaa jännitykseen", mikä tarkoittaa, että osallistujien tulisi käyttää luovuuttaan luodakseen jännittävän ja viihdyttävän esityksen altaassa. Kilpailu järjestetään lauantaina 10.7.2021 paikallisella uima-altaalla. Odotamme suurta osanottoa sekä kokeneilta uimareista että tulokkailta, jotka ovat innokkaita esittelemään taitojaan ja kilpailemaan pääpalkinnosta.

Kilpailun muoto ja säännöt

Uintikilpailu koostuu kolmesta kilpailukierroksesta. Ensimmäinen kierros edellyttää kilpailijoiden osoittavan uinnin perustaitoja, kuten freestyle, selkälyönti ja perhonen. Toisella kierroksella suoritetaan tuomarien valitsema vapaamuotoinen rutiini. Tämä voi sisältää minkä tahansa yhdistelmän vetoja tai liikkeitä. Loppukierros edellyttää osallistujien esittelevän luovuuttaan, mielikuvitustaan ja ketteryyttään tekemällä omaperäisen rutiinin, jonka he ovat itse luoneet.

Kolmen kilpailukierroksen lisäksi meillä on myös useita sääntöjä ja määräyksiä, joita on noudatettava. Kaikkien osallistujien on pukeuduttava asianmukaisiin uimapukuihin, mukaan lukien uimapuku ja lasit. Uima-altaaseen ei sallita vaarallisia rekvisiittejä tai laitteita. Osallistujien tulee myös olla kunnioittavia ja kohteliaita muita uimareita ja katsojia kohtaan koko kilpailun ajan.

Palkinnot ja palkinnot

Uuden uintikilpailumme voittajat saavat erilaisia palkintoja ja palkintoja. Pääpalkinnon voittaja saa käteispalkinnon ja pokaalin. Lisäksi jaamme palkintoja luovimmasta rutiinista, haastavimmasta rutiinista ja parhaasta tiimityöstä.

Ymmärrämme, että uiminen voi olla pelottavaa joillekin, joten haluamme varmistaa, että kaikki tuntevat olonsa mukavaksi mukaan kilpailuun. Kannustamme kaikkia osallistujia tulemaan ajoissa ja osallistumaan ilmaiselle aloittelijakurssillemme. Tämä kurssi kattaa perusuintitekniikat ja antaa kilpailijoille mahdollisuuden harjoitella taitojaan ennen kilpailua.

Uintikilpailuun osallistumisen edut

Uintikilpailuun osallistuminen on loistava tapa pysyä aktiivisena ja pitää hauskaa. Sen lisäksi, että se antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi ja parantaa uintitaitojasi, se tarjoaa myös jännittävän alustan esitellä kykyjäsi. Lisäksi kilpailu tarjoaa ystävällisen ja turvallisen ympäristön kaikille osallistujille heidän uintikyvystään riippumatta.

Olemme erittäin innoissamme tämän jännittävän uintikilpailun isännöimisestä ja kannustamme kaikkia liittymään seuraamme, kun "sukellamme jännitykseen"! Odotamme innolla näkevämme teidät siellä!