Valmistaudu uimaan menestykseen uudella Unit 1 oppitunnilla 8, Uintikilpailu!

Sukella menestykseen uudella yksiköllämme 1 oppitunti 8: Uintikilpailu!

Kesän kuumuuden noustessa monet meistä etsivät tapaa viilentyä. Uinti on täydellinen aktiviteetti siihen ja mikä olisi parempi tapa kannustaa oppilaita oppimaan uutta taitoa kuin uimakilpailu. Siksi esittelemme uuden yksikön 1 oppitunnin 8: Uintikilpailu!

Tässä oppitunnissa opiskelijat sukeltavat menestykseen hallitsemalla uinnin perusteet. Hauskojen aktiviteettien ja haastavien tehtävien avulla he rakentavat taitojaan, kokemustaan ja luottamustaan veteen. Lopulta he ovat valmiita osallistumaan uintikilpailuun, jossa jokainen voi esitellä kovaa työtään.

Oppimistavoitteet

Tämän oppitunnin päätavoitteena on varustaa opiskelijat tarvittavilla taidoilla osallistua uintikilpailuun. Tämä sisältää perusuintitekniikat, kuten freestyle, selkähalvaus ja rintahalvaus. Tietenkin turvallisuus on myös ensiarvoisen tärkeää, joten jonkin verran aikaa kuluu myös opettelemaan, miten olla turvallinen uima-altaassa ja sen ympäristössä.

Kilpailun valmistelu

Kun perusasiat ovat poissa tieltä, painopiste siirtyy kilpailuun valmistautumiseen. Tämä tarkoittaa iskun hajottamista ja tekniikan hiomista sekä harjoitusharjoituksia nopeuden ja kestävyyden lisäämiseksi. Opiskelijoita kannustetaan myös visualisoimaan itsensä voittamaan, mikä auttaa lisäämään itseluottamusta varsinaisen kilpailun aikana.

Uintikilpailun päivä

Uintikisan päivänä kaikki kovat työt kannattavat ja kaikki ovat hermostuneita, mutta myös innokkaita tekemään parhaansa. Oikealla lämpenemisellä ja venyttelyllä kilpailijat ovat valmiita lähtemään alkulohkolle. Lähtöpyssy soi ja kilpailu on käynnissä!

Arviointi

Kilpailun tulokset arvioidaan ja palkinnot jaetaan vastaavasti. Tämä on loistava tilaisuus opiskelijalle saada tunnustusta kovasta työstään ja vaivannäöstään. Se on myös mahdollisuus juhlia menestystään ja jatkaa pyrkimystä kohti parempaa.

Uusi yksikkö 1 oppitunti 8 auttaa varmasti oppilaita sukeltamaan menestykseen uimataidoillaan. Tarjoamalla käytännön neuvoja ja opettamalla perustekniikoita oppilaat saavat tiedon ja luottamuksen osallistua uintikilpailuun. Heillä on myös hyviä muistoja ja arvostusta kovan työn arvosta ja sen tuomista palkinnoista.