Löydä täydelliset uima-asut seuraavaa seikkailuasi varten!Löydä täydellinen uimapuku seuraavaan seikkailuusi!

Valitse vartalotyypillesi sopiva tyyli

Vartalotyyppiisi sopiva uimapuku on yksi tärkeimmistä osista täydellisen lookin löytämisessä seuraavalle rannalle. Maksimaalisen mukavuuden ja itseluottamuksen varmistamiseksi eri runkotyypit vaativat erilaisia tyylejä.
Naisille, joilla on isommat rinnat, uima-asut, joissa on kaari, sisäänrakennetut kupit tai säädettävät hihnat, tarjoavat nostoa ja tukea. Naisten, joilla on päärynänmuotoinen vartalo, tulisi valita uimapuvut, joiden alareunassa on tummemmat värit ja korkea vyötärö alareunassa tarjotakseen enemmän peittoa. Tiimalasin muotoisten naisten tulisi valita uimapuvut, joissa on röyhelö tai värinesto häiritäkseen ongelmakohtia.

Yksikään vartalotyyppi ei ole liian pieni löytääkseen uimapukutyyliä, joka imartelee sinua.

Mieti mukavuutta

Vaikka hyvältä näyttäminen on tärkeää, on tärkeää ottaa huomioon mukavuus myös uima-asuja ostettaessa. Täydellisen uimapuvun pitäisi mahtua kuin hanska, ei liian tiukka tai liian pussillinen.
Kun valitset uimapukuja, valitse tyylit, jotka sopivat mukavasti ja joiden avulla voit liikkua helposti. Monissa uimapuvuissa on joustavaa kangasta, joka on rakennettu vaatteeseen.

Helma on hengittävämpi ja mukavampi kuin perinteiset kankaat. Joissakin uimapuvuissa on säädettävät hihnat tai vyötärönauhassa joustava istuvuus.

Sovituksen lisäksi kannattaa ottaa huomioon myös uimapuvun valmistukseen käytetty kangas. Valittavana on monia materiaaleja, kuten nailonia ja spandexia. Jokainen tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kestävyyden ja stretchin välillä. Pidä tämä aina mielessä ostosten aikana ja lue etiketti varmistaaksesi, että kangas sopii sinulle.

Etsi oikeat lisävarusteet

Mikään ulkoasu ei ole täydellinen ilman oikeita lisävarusteita! Oikea asuste voi muuttaa rantailmeesi joksikin poikkeukselliseksi.
Kun ostat lisävarusteita, valitse kevyet kankaat, kuten pellava, puuvilla tai sifonki. Nämä kankaat ovat hengittäviä ja pitävät sinut viileänä kuumassa kesäauringossa. Vältä synteettisiä aineita, sillä niistä voi tulla raskaita ja epämukavia kastuessaan.
Kankaan ohella väri on tärkeää myös lisävarusteita valittaessa. Valitse sävyt, jotka täydentävät uimapukua ja ihonväriäsi. Älä unohda viimeistellä koruja, aurinkolaseja ja sandaaleja.


Täydellisten uimapukujen löytäminen seuraavalle rantalomalle ei tarvitse olla stressaavaa. Voit luoda lookin valitsemalla tyylin ja kankaan, joka sopii sinulle, ja lisäämällä oikeat lisävarusteet.